Sunday, February 6, 2011

Looking back...

It's funny to see how the boys have developed during their first 6 months. I put together 4 different photos, starting from 2 weeks of age finishing with their 6-months-photo. At the age of 2 weeks, they were 45 cm tall (Ralf and Fred) and 40 cm tall (Sten) weighing 1800 gramms (Ralf and Fred) and 1600 gramms (Sten). At the age of 6 months, they are 67 cm tall and 7 kg (Ralf and Fred) and 6.7 kg (Sten).

6 comments:

marlu said...

Your boys (all four) are absolutely handsome and charming!

Eda said...

Vahvad naerusuud (sellel 6-kuu pildil):D

Sirje said...

Karin, sa näed väga-väga hea välja:) Ja pisipojakesed on nii vahvad, emotsioonid hästi pildile püütud;) Uskumatu jah, kui palju nad kasvanud on ja kas pole aeg tegelikult kiiresti läinud, nüüd nad juba tegusamaks aina muutumas ja uued väljakutsed sulle ja teistele aitajaile tulemas:) Palju õnne poole aasta puhul teile kõigile:D

Karin said...

Thank you, Marlu! Ja aitäh Eda ning Sirje! Kui poisid roomama hakkavad, siis on väljakutsed tõesti uued; samas ootan juba seda aega, kui nad asjalikumad on! :)

Maarja said...

Kas sul ei tundu, et kui elad päevast päeva nendega koos, et nad siis justjui ei kasvagi, aga niipea, kui pildid kõrvuti paned, siis on kohe näha kuiii palju nad tegelikult kasvanud on? Mul on küll nii, et ei saa arugi, kas on kasvanud...aga kui keegi külla tuleb, siis on ahhetamist kui palju, et oi oi kui suured juba.

Karin said...

Maarja - täpselt nii on meil ka! Ise päevläbi nendega koos olla ei saa sellest kasvamisest arugi... aga täna vaatasin just sünnitusmajas tehtud pilte ja no väikestest päkapikkudest on korralikud suured beebipoisid saanud! :)